Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jediné, co o Vás vím, je to, že jste si jednou nechal rozbít ústa a jednou jste na veřejnoprávní televizi prohodil nevhodný bonmot. Nehledě na to, že zatímco těsně poté, co jste si nechal rozbít ústa (a Vaše strašidelná fotka kolovala internetem; připomínal jste ze všeho nejvíce zlou čarodějnici ze Sněhurky od Disneyho), jste prohlašoval něco ve stylu, že šlo o férovku a že z toho nemíníte dělat aféru. Nu, aféru jste z toho udělal, chudák vyhazovač dostal pár natvrdo a pak jste měl ty nervy prohlašovat něco na způsob, že spravedlnosti bylo učiněno za dost a zlo bylo potrestáno.

To je velmi ubohá bilance, nehledě na to, že být Vámi, o převodech peněz raději držím (už rozbitá) ústa. Pokud jste za dobu Vašeho působení ve sněmovně (které, co bychom si povídali, se pravděpodobně pod barvami VV opakovat nebude) dokázal ještě něco jiného, prosím, řekněte co to bylo. Snad jste na sebe hrdý.

0 0
možnosti
Foto

Kdo chce psa bít...prostě tenhle vtípek se hodil pro "odklonění" od jiných témat a hlavně slovo "žid" sloužilo k odklonění od podstaty vtípku :) R^

1 0
možnosti
FL

V podstatě jste židy pochválil, osobně myslím že přechválil do takové míry že jsem to bral jako nadsázku. Pokud teď tvrdíte že výrok je pravdivý tak určitě není, židi jsou v průměru chytří ale část jsou i pěkní hlupáci i bez vyššího vzdělání a Kalouskovi nesahají po kotníky (osobně si vůbec nemyslím že Kalousek byl špatný ministr, na to ještě lidi přijdou, v zahraničí na to už přišli). No, taky jsem byl překvapen reakcí, hlavně tím jak lidi nepochopili logický smysl věty. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 950x
Jsem táta tří dětí, 19 let vedu účetní firmu. Působím jako jeden z členů odborné komise pro účetnictví a audit při Ministerstvu financí. Jsem předsedou dozorčí rady nadace Archa Chantal, kterou i aktivně podporuji. Tři roky jsem působil v poslanecké sněmovně a spoluprosadil například zrušení doživotní imunity, zpřísnění zdanění hazardu či zrušení švindlů skrze losovačky ve veřejných zakázkách. Kariéru poslance jsem zakončil ústavní stížností na církevní restituce, úsilím zpřísnit exekuce a dosáhnout snížnení DPH. Spolu s Otto Chaloupkou jsme založili stranu Republika, jejímž jsem prvním místopředsedou.

Seznam rubrik