Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ale pane Babáku, nic není kratší než paměť politika (byť bývalého). Vaše stesky nad výměnou zaměstnanců na ministerstvech jsou skutečně úsměvné. Zvláště když si vzpomenu na personální tornáda, která proběhla ve chvíli, kdy se "veverky" dostaly do vlády. Na ministerstvech nezůstal kámen na kameni, kdo z toho profitoval víme všichni. Občané to rozhodně nebyli.

Co se týče vašeho angažmá ve VZP , ani to prosím raději ve své charakteristice nezmiňujte. To je totiž exemplární příklad neschopného (nebo snad všehoschopného) člověka, který na takové pozici absolutně nemá co dělat. 

K výdajovým paušálům snad ani není co dodávat, paní Kočí to popsala naprosto přesně!

Držím se rady pana Polického, takže hodnocení článku: snůška blbostí a překroucených polopravd, ostatně jako vše co kdy vyšlo z vašich úst či klávesnice.

0 0
možnosti

Z88d52e77n87a 16K98o15č65í

23. 3. 2014 11:10

Pane Babáku, nezdá se vám že používáte naprosto stejnourétoriku jakou požili vaši bývalí koaliční partneři proti veverkám ?  Je nepřípustné, aby ABL ……

Jestli to nevíte, tak vám odpovědně sdělím, že na Ministerstvu  životního prostředí i ve vedení Českýchdrah panoval takový nehorázný nepořádek a plýtvání, že lidé, kteří se již v řízeníjednoznačně osvědčili, mohou tento nepořádek odstranit.  Vaši straničtí kolegové toho totiž nejsou v žádném případě schopni - toho jste si snad vědom.

Tři roky sedíte ve správní radě VZP – za tu dobu se tatopojiš´tovna zadlužila o cca 2 mld. kč a žebrá po Babišovi další peníze. Zrušení IZIP vám taky trvá nějak dlouho.  V privátní firmě by to bylo do půl rokuvyřízené, včetně postihu viníků a podání trestního oznámení a doloženíneprůstřelných důkazů soudu.  Chlubitse tím, že jste podal  ústavní stížnost,která byla zamítnuta, jenom dokresluje vaši tragickou politickou kariéru.

Výdajové paušály jsou do značné míry podvod.  Také vidím dańová přizní některýchživnostníků a poradců – takže vím o čem je řeč. Plátci DPH mají perfektnípřehled o veškerých výdajích – každý účetní doklad musí zanést do účetnictví. Poradci,kteří  těží z toho, že mají známé v politickýchkruzích na městské, krajské, či celostátní úrovni více či méně jen legálně kradou.Náklady 0 a výdajový paušál jim umožńuje ještě legalizovat to o co okradliměstské, krajské či státní  rozpočty. Zrušení, či omezení těchto paušálů skutečně vůbec nikoho neohrozí. Konec konců, kdo si může dovolit za rok zinkasovat od státu za svoji tkzv. poradenskou činnost 1,6 mil Kč, může si dovolit zaplatit i účetní a tím paradoxně zvýšit zaměstnanost. ;-)

1 0
možnosti

Má pravdu v tom, že tady stát funguje prostě jako jakákoliv firma. Jsou tu jen nastavena trochu jiná elementární pravidla. Jinak to s demokracií, jak nám je deklarována, nemá co dělat. Nechápu, proč ve volbách ti, co se dostanou do sněmovny, nemají téměř žádná práva, pokud jsou v menšině, nebo pokud nepodepsali koaliční smlouvu. Např. Okamurovci. A pokud podepsali, tak zase jsou tu zvláštní pravidla, kdy se mění body volebního programu za body programu koaličních partnerů. Prostě ve finále si diktuje Babiš, přestože volby vyhrála ČSSD. Ale ta vyměnila některé své body programu za babišovy. A je to tu! Co se změnilo tím, že chodíme k volbám a volíme? Kolik toho, co skutečně potřebují ti nejpotřebnější, vstoupilo v platnost? Pravidla tu jsou nastavována jako na běžícím pásu pro lidi s vyššími, nebo alespoň průměrnými příjmy. Najednou zjistíme, že každý má jiný názor na to, že někdo má důchod 2000Kč a nemá nejen na střechu nad hlavou, nebo jídlo a to nemluvím o zdravotním ošetření. Když lidé mají v hlavách zmatek, co je a co není správné, pak jak můžeme od nich chtít, aby nastavovali správné normy? Nastavují je pro bohaté. Ti, co mají skutečné problémy a kteří opravdu potřebují pomáhat ve všech směrech, jsou ti chudí.

0 0
možnosti
Foto

Když někdo páše stylem: "Hrozba paralýzy státní moci a chodu ministerstev je naprosto hmatatelná.", tak to může být jedině někdo, kdo v takové oblasti pracoval a nebo neví nic o životě - v takovém případě vím, že lže.

A na to mu mám psát rozbor jeho nesmyslů? 

A když vy mu za to dáte karmu, tak ani vám to nevysvětlím.

2 0
možnosti
Foto

Za mě karmaR^

Jen některým dřívějším diskutérům poradím a´t hodnotí článek ne pisatele;-)nebo nejlépe jak to dělám já vůbec se nezajímají o to kdo to napíše, ale co napíše.

0 2
možnosti

Z20d17e21n95a 86K63o26č34í

23. 3. 2014 16:24

No právě - píše naprosté blbosti jako vy ;-D

1 1
možnosti
Foto

Pokud ve vedení státu existují lidé jako vy, milý autore, tak nezbývá, než je rychle vyhodit, nic lepšího se udělat nedá.

4 1
možnosti

P91a93v98e48l 68B77a50c46í89k

22. 3. 2014 13:00

Naopak žádná firma si nemůže dlouhodobě držet zkušené zloděje narozdíl od státu.:-)

3 1
možnosti

S obsahem souhlasím ale jak to muže napsat někdo z VV nechápu8-o

0 2
možnosti

Pokud tohle napíše člověk z VV, tak od něj to sedí.;-D

4 1
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 950x
Jsem táta tří dětí, 19 let vedu účetní firmu. Působím jako jeden z členů odborné komise pro účetnictví a audit při Ministerstvu financí. Jsem předsedou dozorčí rady nadace Archa Chantal, kterou i aktivně podporuji. Tři roky jsem působil v poslanecké sněmovně a spoluprosadil například zrušení doživotní imunity, zpřísnění zdanění hazardu či zrušení švindlů skrze losovačky ve veřejných zakázkách. Kariéru poslance jsem zakončil ústavní stížností na církevní restituce, úsilím zpřísnit exekuce a dosáhnout snížnení DPH. Spolu s Otto Chaloupkou jsme založili stranu Republika, jejímž jsem prvním místopředsedou.

Seznam rubrik